Waar vind ik informatie over Dementie?
woensdag 07 augustus 2019

Steeds meer worden folders en brochures geplaatst op internet. De computer neemt het over, hoe moet dat, hoe moet je zoeken, waar?

Alzheimer Nederland heeft een duidelijke website gemaakt waar heel veel informatie over de ziekte van Alzheimer te vinden is. Zelfs “folders” zijn op de mail verkrijgbaar en te lezen. Wij willen samen met u op deze avond deze website bekijken en met elkaar ontdekken hoe het werkt en vooral de informatie bereiken en delen.

Wij doen dit op een groot scherm en nemen u mee in deze zoektocht naar informatie. Na de pauze gaan we met elkaar kijken en nog eens opzoeken waar we meer van willen weten.

Gespreksleider deze avond is Jos Lankreijer. NB, Er is alleen bereik in de zaal via G5 als u daar gebruik van kunt en wilt maken neem dan uw eigen telefoon of tablet mee.  Koffie en thee staan vanaf 19.00 uur klaar. Het programma duurt van 19.30 u. tot  ca. 21.00 uur. Pianist Theo Essen verzorgt de muziek. Plaats: Woonzorgcentrum Herfstzon, via de ingang aan het Kwakerspad. Herfstzon is als volgt te bereiken: bij binnenkomst van de stad via de Koepoort na de brug de eerste straat linksaf (=Kwakerspad). Parkeren kan met de blauwe schijf op het parkeerterrein.

Ook kan men voor buiten het parkeertrein op de avond zelf een parkeerkaart krijgen in het Café. De toegang is gratis. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Info: Elly de Jong, tel. 0228-562563