Wandeldagen in Zwaag
dinsdag 13 februari 2018

Wist je dat wandelschoenen veel langer meegaan als je ze een beetje knap onderhoudt? Een fijne opfrisbeurt is dan ook geen overbodige luxe. Als je jouw stappers schoon aanlevert worden ze opgeknapt terwijl je wacht. Liever geen opknapbeurt maar een stel nieuwe stappers? Laat je uitgebreid informeren door diverse wandelschoenprofessionals.

Vrijdag zijn er specialisten aanwezig van Hanwag en Merrell. Test je favorieten uitgebreid op het testparcours in de winkel. Geslaagd? Ontvang maar liefst 10% korting op elk paar wandelschoenen en krijg een paar echte Falke wandelsokken cadeau t.w.v. 21,95. Dat wandelt fijn!

Tijdens de Wandeldagen is er ook een registerpodoloog aanwezig. Bij hem kun je dezer dagen gratis terecht voor een vrijblijvende podologische screening van 15 minuten (normaal € 19,-). Heb je pijnlijke voeten? Of houdingsklachten die in verband staan met je voet? De podoloog weet raad! En adviseert je na afloop waarmee hij jou verder specifiek van dienst zou kunnen zijn. Wil je niet in de rij staan? Maak dan vooraf een afspraak bij de Karsten Travelstore. Meer info: www.karstentravelstore.nl