Wandelsportvereniging Radboud zet al 50 jaar haar beste beentje voor
zaterdag 02 september 2017

Al vanaf het begin is Café West aan de Meerlaan in Medemblik club-gebouw. Alle activiteiten vinden van hieruit plaats. Op zaterdag 9 en zondag 10 september 2017 organiseren wij de Radboudtocht. Dit jaar is het een jubileumtocht ter ere van het 50 jarig bestaan van de Medemblikker wandelsportvereniging. Het bestuur heeft extra z’n best gedaan en nieuwe routes uitgezet. Alle routes (ook de kortere afstanden) hebben een stempelpost die ook kan dienen als rustpunt. Alle wandelaars ontvangen een speciale herdenking aan de tocht.

Inschrijven voor de wandeltocht kan op de wandeldagen vanaf 9:00 uur bij Café West, Meerlaan 1 in Medemblik. De routebeschrijving ontvang je bij het afhalen van de startkaart. Op het parcours is de route uitgezet door middel van pijlen. Je kunt kiezen uit een afstand van 5, 10, 15 en 25 kilometer. Het parcours leidt de wandelaar op de korte afstanden door Medemblik en de wat langere afstanden blijven in de directe omgeving van de Radboudveste. Wie eenmaal de sfeer bij onze wandeltocht heeft geproefd komt zeker terug.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de voorzitter van de wandelsportvereniging Radboud, Marina Korsuize 0227-724107, of stuurt u een mail naar wsv.radboud@gmail.com Kijk voor foto’s en extra informatie ook eens op onze facebook-site; WSV Radboud Medemblik.