Warm en droog Tennisles!
zondag 17 september 2017

Lekker warm en droog, de les gaat altijd door, zonder verplichtingen en zeer betaalbaar. In Heerhugowaard, Hoorn, Oosterblokker, Enkhuizen, Wervershoof en Hoogwoud dus altijd dicht bij huis! Een ideale dag begint of eindigt voor velen met een uurtje tennis. Even tijd voor jezelf.

Op de tennisbaan intensief bewegen en ervoor of erna gezellig bijpraten met de medecursisten. De cursus voor volwassen beginners bestaat uit tien lessen van 50 minuten, een gratis “elfde” theorieles en een gratis wedstrijd-leer-avond op een zaterdag. Voor € 79,- op een ochtend en € 90,- op een avond.

Nieuw is de cursus “Bewegen & Tennis, speciaal voor ouderen” in Hoorn en Heerhugowaard op woensdag en/of vrijdag van 11.00 tot 11.50 uur. Startende jeugd van 4 t/m 16 jaar bieden we van oktober t/m maart 22 lessen aan op een binnenbaan voor maar € 140,-! Jeugd wordt op eigen leeftijd ingedeeld. De tennisschool zorgt tijdens de les voor een racket en lid worden van een vereniging hoeft niet.

Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u bellen naar de administratie van ALL-IN; 0229-260771 Of mail uw naam en telefoonnummer naar info@tennisschoolall-in.nl