Watersportvereniging Bestevaer Medemblik
maandag 30 april 2018

In een beschutte kom, maar toch direct aan het IJsselmeer.Aan de Vooroever in Medemblik is de prachtige locatie voor de Watersportvereniging Bestvaer waar al haar watersportactiviteiten samenkomen. Vrijwilligers hebben de afgelopen maanden veel werk verzet door te graven, storten en sjouwen van materialen. Vooral voor de jongste zeilers is dit een beschutte en omgeving waar zij met veel plezier de eerste zeilervaringen kunnen opdoen.

Iedereen kan zwemmen, fietsen, gaat naar voetbal of hockey, maar kun jij ook zeilen?
Nog niet, pak dan je nu kans, volop waterpret bij WSV Bestevaer, hier kun je leren zeilen met plezier. Ben je 7 of 8 jaar en heb je een zwemdiploma dan kun je starten met zeilles in de Optimist, een leuke zeilboot.

De zeillessen in de Optimist starten om 18.00 uur op door de weekse avonden. Ben je meer ervaren dan kun je zeilen in de Splash, je kunt ook met je Laser meetrainen op zondag. Zij die echt hard willen varen met z’n tweeen daar heeft de WSV Bestevaer meerdere catamarans voor klaar liggen, op zondag staat de catamaraninstructeur voor je klaar.Vanaf heden is het mogelijk om je in te schrijven voor de verschillende zeillessen, surflessen of suppen. Zie alle info op www.wsvbestevaer.nl