Wea Open Kaag Toernooi 2017
vrijdag 04 augustus 2017

Van zaterdag 5 augustus t/m 13 augustus 2017 staat het jaarlijkse WEA Open Kaag Toernooi voor de deur. Een toernooi voor spelers van TV de Kaag en uit onze regio. In de categorieën 3 t/m 8 zullen de spelers strijden voor de overheerlijke Jodenkoek van de ‘’Echte Bakker Swart’’. De wedstrijden in het weekend vangen vanaf 9:00u aan en op werkdagen zal er vanaf 17:30u gespeeld worden op het complex aan de Slotlaan.

Via www.tvdekaag .nl is de mogelijkheid om in te zien of uw collega, buurman, vriend of kennis speelt. Na 2 jaar afwezigheid is WEA weer terug als hoofdsponsor. Samen met de andere sponsors welke op de poster te zien zijn, zijn zij medeverantwoordelijk voor he succesvol verlopen van het toernooi, waarvoor uiteraard onze dank.

Bij het bekende thema “ te gast in Wervershoof ” horen uiteraard de voortreffelijke hapjes die na iedere gespeelde wedstrijd voor de deelnemers en toeschouwers gereed staan. Op 13 augustus 2017 zal Richard de Beer vanaf 18:00u na de prijsuitreiking voor muzikale begeleiding zorgen bij de afsluiting van het Kaag Toernooi. Samenvattend een gezellige week in het vooruitzicht. Wij hopen jullie allemaal te zien de komende week!