Welkom bij Danique for Beauty
donderdag 08 oktober 2020

Haar eigen salon is zaterdag 3 oktober jongstleden op de Kleine Noord in Hoorn geopend. Een salon waar je de sfeer, de warmte en gezelligheid direct voelt bij het betreden van de prachtig ingerichte salon. 
Danique wilde van jongs af aan al voor haar zelf beginnen. De afgelopen drie jaar heeft ze als wimper- en wenkbrauwstyliste bij Ans Nagelstudio gewerkt. Hierdoor heeft ze al een vaste klantenkring opgebouwd maar nieuwe klanten zijn natuurlijk altijd van harte welkom. 

Vele certificaten, en zelfs prijzen, verder heeft Danique nu haar prachtige eigen salon. Danique doet dit samen met medewerkster Nadicia, een allround schoonheidsspecialiste die gespecialiseerd is in wimpers en wenkbrauwen. 
Zus Beyoncé is vanaf nu, samen met moeder Debbie, ook in de gloednieuwe salon te vinden. Beiden zijn specialisten in nailart, Gelnagels, Invecta en acryl nagels. Voor de nagels is er een speciale openingsactie, de eerste twintig klanten krijgen een speciale aanbieding. 
U kunt bij Danique for Beauty terecht voor onder andere wimperextensions, (one by one & volume). Verschillende browtreatments, lash en/of browlift en permanente make-up. Wilt u zelf wimper styliste worden? Dan kunt u zich bij Danique for Beauty inschrijven voor één van de cursussen en workshops zoals: One By One, Volume, Lashlift, Browlift en Masterclasses. 

Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen neem dan contact op met Danique. Of stap gezellig binnen in de salon en laat u informeren, u ben van harte welkom!

Danique for Beauty, Kleine Noord 10, Hoorn Tel. 06-30733697 daniqueforbeauty.nl
Bey for Beauty, Kleine Noord 10, Hoorn Tel. 06-57677142 beyforbeauty.nl