Wereld Alzheimer Dag
maandag 25 september 2017

Wereld Alzheimer Dag in Café Enkhuizen. Tegelijkertijd wordt aandacht gegeven aan de vele initiatieven die al bestaan om de mens met dementie en zijn of haar familie ondersteuning te bieden. Overal in het land zijn bijzondere evenementen.Op dinsdag 26 september wordt ook in het Alzheimer Café Enkhuizen een speciaal programma gebracht.

Een drietal muzikanten maakt zijn opwachting samen met een in Westfriese klederdracht gestoken danspaar. Ze laten Westfriese dansen zien en zullen bijzonderheden vertellen over de klederdracht. De avond is bedoeld voor mensen met een geheugenstoornis of dementie, en hun familie en vrienden. Verder is ook iedereen met belangstelling voor dementie welkom.Plaats: woonzorgcentrum Herfstzon, via de ingang aan het Kwakerspad.

Herfstzon is als volgt te bereiken: bij binnenkomst van de stad via de Koepoort na de brug de eerste straat linksaf (=Kwakerspad). Parkeren kan met de blauwe schijf op het parkeerterrein. Ook kan men op de avond zelf een parkeerkaart krijgen in het Café. Koffie en thee staan om 19.00 uur klaar. Het programma duurt van 19.30 tot ca. 21.00 uur. De toegang is gratis. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Info: Elly de Jong, tel. 0228-562563.