Wereldteams in Hoorn
donderdag 28 juni 2018

Met teams en spelers uit allerlei landen, nieuwkomers en huidige inwoners van Hoorn.Voetbal is de meest bekende sport die universeel gespeeld wordt. Terwijl in Rusland vanwege het WK-voetbal vele landen elkaar treffen en het toernooi langzaam naar de finale komt, worden nu bij Always Forward allerlei mensen gemixt om met elkaar sportief het spel te spelen.

Fiolet Taalschool is ondersteunend bij dit toernooi. Fiolet Taalschool onderwijst de Nederlandse taal voor anderstaligen die het inburgeringstraject lopen. Vluchtelingenwerk West-Friesland begeleidt nieuwkomers individueel in allerlei procedures. Always Forward is een Maatschappelijk Verantwoorde Vereniging, dit toernooi is een goed voorbeeld van de mogelijkheden die het M V V biedt. 

Het toernooi is op zaterdag 7 juli vanaf 13.00 uur bij Always Forward aan de Sportlaan 2 in Hoorn. 
Het Westfries Gasthuis zit middenin de campagne van de afdeling Jeugd en Kind om de inrichting en aankleding van de afdeling te verbeteren. Onder andere middels de crowdfunding ‘Het Lukt Ons’. De WFG medewerkers komen pannenkoeken bakken voor hun goede doel. meer informatie via mas@alwaysforward.nl