Werken aan je Toekomst in de Bieb
zaterdag 16 december 2017

Werk aan je toekomst: Het Merk Ik. Heb jij er weleens bij stil gestaan dat je jezelf als merk kunt zien? Ontdek hoe met loopbaancoach Marit Visser. Jijzelf bent het merk, waarmee jij je onderscheidt op de arbeidsmarkt en in een sollicitatiegesprek. Leer jezelf presenteren op je CV en in een (sollicitatie)gesprek met praktische tips.

Na afloop van de presentatie is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan Marit, je CV voor te leggen en ervaringen of tips uit te wisselen met andere deelnemers. Deze bijeenkomst is voor iedereen die (ander) werk zoekt of zich beter wil leren presenteren op werk of bij andere gelegenheden.

Of je nu (ander) werk zoekt of met een vaste baan meer wil weten over deze ontwikkelingen: bij de bibliotheek nemen we je mee in deze ontwikkelingen en vooral hoe je er mee om kan gaan. Dit doen we volgens het principe van Walk & Talk bijeenkomsten, een landelijk concept van de Levende Sollicitatiegids. Tijdens de bijeenkomst op 22 december in Enkhuizen maak je kennis met dit concept.