Westfriese Beursvloer; alleen maar winnaars
woensdag 27 september 2017

 

Toch hoef je geen topsporter te zijn om mee te kunnen doen. Competitief gezien kent onze beursvloer namelijk alleen maar winnaars. Maatschappelijke organisaties uit Westfriesland kunnen zich na aanmelding klaarmaken voor een bijzondere middag. Betrokken ondernemers uit de regio zetten zich in voor ú en uw activiteiten.

Enkele voorbeelden van vragen om de beursvloer mee op te gaan: expertise of kennis bijvoorbeeld hulp bij jaarrekening, kennis over (ver)bouwen, EHBO. Het gebruik van (rest) materialen en spullen; bijvoorbeeld meubilair, knutselmateriaal. Maar ook klushanden of hulp bij klussen; bijvoorbeeld NLdoet klussers, gebruik van gereedschappen/mankracht. En tenslotte hulp en/of organisatie van sociale activiteiten; bijvoorbeeld een activiteit voor cliënten of sportdag.

Klaar voor de gong? Kom dan ook de beursvloer op en meld u dan aan. Bent u nog niet eerder op de Westfriese Beursvloer geweest? Dan organiseren wij een workshop ter voorbereiding. Deze workshop is voor nieuwebezoekers verplicht. Bent u eerder geweest, maar wilt u de kennis nog opfrissen, dan bent u uiteraard ook welkom op deze workshop.

Voor vragen over dit evenement, inclusief het bedenken van een competitieve vraag kunt u contact opnemen met de organisatie; Helen Sijm en Brigitta Posch op 0229-216499 of beursvloer@vrijwilligerspunt.com