Westfriese Uitdaging
dinsdag 23 maart 2021

De Westfriese Uitdaging gaat met jou de uitdaging aan, want; samen bereik je meer. Ook dit jaar zet de Westfriese uitdaging zich in voor een Uitdaging XL project. Heeft jouw vereniging een droom? Laat het weten. Wellicht kan de Westfriese Uitdaging samen met lokale ondernemers helpen jullie droom te realiseren.

Voor wie is Uitdaging XL?
Alle maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk, actief in Westfriesland mogen zich melden. Een belangrijke voorwaarde is wel dat de organisatie zelf ook actief meehelpt bij het verwezenlijken van de droom. De Westfriese uitdaging neemt het project niet volledig uit handen, want samen wordt er meer bereikt.


Wat wordt er gezocht?
Voor Uitdaging XL is de Westfriese Uitdaging op zoek naar een grote klus. Met gesloten beurs en tegen gereduceerde tarieven zorgen zij dat jullie droom werkelijkheid wordt. Heeft je organisatie een grote klus waar je hulp bij kunt gebruiken? Hebben jullie behoefte aan spullen, materialen, handjes en kennis? Meld je dan nu aan! Uit alle inzendingen kiest de matchgroep van de Westfriese uitdaging één droom uit die met behulp van de organisatie zelf en het netwerk van betrokken ondernemers gerealiseerd wordt.


Aanmelden
Het aanmelden van een project kant tot 1 april 2021 via
westfrieseuitdaging.nl/vraag-aanbod-aanmelden