Wildkamp, 100.000+ artikelen
woensdag 08 mei 2019

Wildkamp is sinds de oprichting in 1972 uitgegroeid tot de breedst gesorteerde groothandel en distributeur van kunststofleidingsystemen, - componenten, technische en aanverwante artikelen in Nederland. Wildkamp mag zich toonaangevend noemen als het gaat over assortiment, deskundigheid, service en logistiek.

Het assortiment bestaat momenteel uit ruim 100.000 artikelen en zal de komende jaren verder uitgebreid worden. Hiervoor is een volledig geautomatiseerd magazijn gerealiseerd in Coevorden (Dr.), van waaruit de vestigingen door heel Nederland bevoorraad worden. De vestiging in Enkhuizen vindt u aan De Dolfijn 42, waar een groot deel van het assortiment op voorraad ligt. Uw gewenste artikel niet voorradig? Het artikel wordt voor u bestelt zodat u het de volgende dag al vanaf 7.00 uur (op zaterdag vanaf 8.30 uur) in de vestiging af kunt halen. Daarnaast kunt u het artikel natuurlijk laten bezorgen op een locatie naar keuze in zowel Nederland als de Benelux en Duitsland.

Sinds kort is het assortiment van Wildkamp uitgebreid met het Topfit assortiment van Pipelife. De samenwerking, met het uit Enkhuizen afkomstige bedrijf, zorgt voor montage gemak alsof u nooit anders heeft gedaan. Met het Topfit assortiment kiest u voor gemak, de nieuwe standaard in binnen riolering. Montage. zonder lijm, direct waterdicht, supersnel monteren, makkelijk nastelllen, blijvend flexibel.

Meer informatie over het Topfit assortiment van Pipelife? In de Wildkamp vestiging vindt u ervaren adviseurs met uitstekende kennis van de diverse artikelen en hun toepassingen. Deze kennis vormt een belangrijke toegevoegde waarde, daarom wordt er voortdurend geïnvesteerd in het up-to-date houden van deze kennis. Met het juiste advies wordt de beste oplossing geboden voor technische vraagstukken. De adviseurs gaan onder het genot van een kopje koffie graag met u in gesprek over de mogelijkheden die Wildkamp kan bieden!

Uiteraard kunt u ook online bestellingen plaatsen. 24 uur per dag, 7 per week kunt u uw bestelling plaatsen in de webshop. De telefonische klantenservice, bereikbaar van 7.00 tot 17.30 uur, maakt het plaatsen van uw online bestelling makkelijk. Uw online bestellingen voor 20.00 uur besteld worden de volgende werkdag geleverd. Wildkamp Enkhuizen is van maandag t/m vrijdag geopend van 7.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur. U vindt het filiaal aan De Dolfijn 42 in Enkhuizen. www.wildkamp.nl