Winkelcentrum Streekhof geeft Vaders een nieuwe look
dinsdag 12 juni 2018

Vaders mogen zelf kiezen. Wil jij je vader verrassen? Neem hem mee naar Winkelcentrum Streekhof en breng hem bij de pop up salon op het middenplein. Tussen 11.00 en 16.00 uur kan men plaatsnemen in de authentieke barber stoel.

In de wandelgangen zorgt de Nautilus voor gezellige muziek. Ook speciaal voor de Vaders natuurlijk. De Nautilus ziet er uit als een antieke duikboot met een compleet arsenaal van wielen, hendels, kettingen, tandwielen, meters, leidingen en ingewikkelde overbrengingen. De muziekkunstenaar creëert hiermee een eenmansorkest en u zult versteld staan van de ingenieuze speelwijze, zijn functionele gitaarspel, zijn glasheldere stem en zijn vrolijke uitstraling. Nederlandse, Duitse en Engelstalige songs , Rock and Roll, Country, Easy listening, jaren ’60, ’70, ’80, ’90, zelfs een gezellig Hollands walsje of feestmuziek, op zijn muziekduikboot is hij in staat om de stemming er goed in te brengen op zaterdag 16 juni.

De in de Jules Verne stijl gebouwde machine met zijn Steampunkachtige decoraties is een lust voor het oog en oor. Kijk voor meer informatie op: www.streekhof.nl