Winter bij restaurant de Egelantier
zondag 13 januari 2019

Van “het Borreluurtje” bestaande uit twee drankjes en een borrelplank á € 9,95 p.p. of van de “Huisgemaakte Erwtensoep” met roggebrood en spek á € 6,50 p.p. heerlijk na een stevige wandeling langs de dijk, maar ook de huisgemaakte Glühwein of Warme Chocola en slagroom met eventueel een scheutje rum zijn niet te versmaden. 

Vanaf 17.00 uur kunt u gezellig tafelen in een ontspannen sfeer. De gevarieerde menukaart biedt u een uitgebreide keuze van heerlijke gerechten, waaronder diverse wildgerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse ingrediënten en serveren ze smakelijke bieren en mooi wijnen. Van woensdag t/m vrijdag is het restaurant vanaf 17.30 uur geopend. 

Port-Wijn-Spijs-Proeverij 

Op Zondag 27 januari organiseren Annette en Henk, eigenaren van Restaurant de Egelantier in samenwerking met de Wijnkelder Almere een Port-Wijn-Spijs-proeverij. Eem gezellig middag/avond uit met familie, vrienden, maar ook singles kunnen hier bij uitstek aanschuiven. Vanaf 15.00 uur kunt u rond de open haard een aperitief gebruiken, om 16.00 uur start de proeverij. Er worden verschillende port’s en wijnen geproefd en tijdens de proeverij worden er kleine amuses geserveerd. Om 18.00 uur gaan we beginnen met kaasfondue en raclette met als afsluiting dessert. Dit alles voor maar € 40,- p.p. 

Iets te vieren. Op zoek naar een gezellig, professionele, betaalbare locatie voor een verjaardag, jubileum, bruiloft of een gezellig dagje uit met vrienden of familie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn diverse mogelijkheden o.a. koffietafel, brunch, high tea, puur genieten arrangement, koud-warm buffet of een diner. Ook voor bedrijfsuitjes helpen wij u graag met wat inspiratie op weg, zoals b.v. een moorddiner, wandel en fietsarrangementen. Wilt u nader geïnformeerd worden dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. De Egelantier is gevestigd aan ’t Wuiver 32 in Wijdenes. Telefoon 0229-501286. E-mail: info@ege4lantier.net Website: www.egelantier.net