Winter Wodka Concert in 2022
vrijdag 24 december 2021

Maar door de aanhoudende maatregelen heeft de organisatie besloten het concert te verplaatsen naar zondagmiddag 2 januari. Een sfeervol en hartverwarmend begin van het nieuwe jaar.

Originele concerten
Strijkkwartet Amarens bestaat uit vier professionele muzikanten die, keer op keer, weten te verrassen met hun enthousiasme en creatieve en originele concerten. Graag voegen ze bij dat laatste het woord fantasierijk toe. En dat is waar het bij muziek vaak om draait. Je ogen sluiten en dwalen door andere werelden, de sneeuwvlokken naar beneden zien dwarrelen en landen op je neus. Al krijgen we geen vrieskou of witte kerst, Amarens maakt het binnen lekker behaaglijk en sfeervol met dit winterse concert.

Hartverwarmend programma
Het Winter Wodka Concert biedt een hartverwarmend programma met muziek van Dvorák, Sibelius, Glière en Borodin. De liefde voor de wodka is hier het verbindende en toepasselijke thema. Een nipje proeven? Dat kan! Als afsluiting van het concert speelt Amarens de "Novelettes" van Glazunov.

Welkom
Kom het nieuwe jaar muzikaal inluiden in het prachtige kerkgebouw van CC Pancratius in Oosterblokker. Het concert vindt plaats binnen alle geldende maatregelen. Zitplaatsen staan op ruime afstand en worden afgewisseld met tafels.

Kaarten à € 17,50 (volwassenen) en € 10,00 (kinderen t/m 16 jaar) zijn te reserveren via www.klassiekinwf.nl