Winteracties bij NIWA Motorservice
zondag 26 november 2017

Grote Wintercheck actie: Vanaf € 249,-! De motor wordt voorzien van nieuwe olie en oliefilter, luchtfilter en zo nodig worden ook de bougies tegen een vergoeding vervangen. Remdelen worden grondig nagekeken en de remolie wordt ververst. Algehele check up (bij bijzonderheden altijd eerst overleg)-Motopower randstoftoevoeging en was- en poetsbeurt van de motor.

Gratis stalling 3 maanden, daarna € 1,- per dag (na 1 maart 2018 zijn de winteracties weer voorbij). Tevens krijgt u in combinatie met een van onze acties 20% korting op een set nieuwe motorbanden en losse reparaties genieten 10% korting op het arbeidsloon.Haal- en breng service is gratis in combinatie met de grote winter-check (binnen een straal van 30 km). Woont u verder ? Dan vragen wij hiervoor een kleine vergoeding, losse stalling is vanaf januari 2018 weer mogelijk voor € 1,-/dag. 

Op zoek naar een koopje? NIWA weer de winterdeal/opruiming van een 40 stuks motoren die plaats maken voor de nieuwe modellen van 2018! Voor alle info:www.niwa.nl of tot ziens in onze showroom aan de Tulpenmarkt 1 te Zwaagdijk!