Wintersport 40 Plus
zondag 31 december 2017

U bent van harte welkom om deel te nemen aan onze wandeltrainingen. De proeftraining duurt een uur. Verzamelen op de parkeerplaats van het Streekbospaviljoen IJgenweis, Veilingweg 21 Bovenkarspel. U kunt zich aanmelden per e-mail: info@sportwandelschool.nl of bellen naar 0229-239447. 

Wintersport 50+. Zeer geschikt voor partners met verdeelde interesse en voor alleengaanden. Drie begeleiders gaan mee om dit dagelijkse programma uit te voeren. Van vrijdag 2 t/m zondag 11 februari. Tijdens deze wintersportreis kunt u dagelijks Winterwandelen, langlaufen en Skien. De reis gaat naar het gezellige Scharnitz, dichtbij Seefeld in Tirol. Meer info. op website sportwandelschool.nl. Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de bus.
Nieuwjaarswandeling Schoorl. 

Even de benen strekken na de feestdagen. Start het nieuwe jaar sportief en gezond. Op 6 en 7 januari lekker wandelen in de Schoorlse Duinen. Er zijn vier afstanden uitgezet: 8-15-20-25-km. Onderweg bent u in de gelegenheid om een pauze in te lassen bij het bosbuffet de Berekuil. Start vanuit restaurant de Viersprong in Schoorl (Gratis parkeren). U wandelt door de mooiste plekjes van dit unieke duin en bosgebied. Inschrijven de start.

Wandel Bootcamp. De al deelnemende Wandelbootcampers zien hun conditie en spierkracht in rap tempo toenemen en hun vetpercentage langzaam afnemen. Elke training is buiten en kent 7 actieve pauzes, waarbij de grote spiergroepen worden getraind. In een snel basistempo afgewisseld met tempo versnellingen wandel je al gauw ruim 6 kilometer. Een training duurt 5 kwartier, omvat tussen de 7000 en 8000 stappen. Schrijf je nu in en maak je goede voornemens waar. Start in januari.

In Hoorn op iedere dinsdag- en donderdagavond, om 09.30 uur op de Parkeerplaats de Nieuwe Wal in het Julianapark. Uw eerste training is gratis. Mail even door dat je mee wilt doen. Bovenkarspel. In het streekbos om 09.00 uur op zaterdag- en dinsdagmorgen. Dinsdagavond om 19.30 uur verzamelen bij de Kartbaan. Uw eerste training is gratis. geef even door dat je komt.

Sportief Wandelen. Dagelijks in Hoorn en het Streekbos kunt u een uur lang in groepsverband werken aan je gezondheid en aan je conditie werken. Sportief Wandelen is een van de veiligste sportactiviteiten. Doe mee. 
Meer informatie over het Sportief Wandelen, Nordic Walking, Beweeg Mee, of Wandel Bootcamp, is te vinden op de website: www.sportwandelschool.nl. Aanmelden is mogelijk via de E-mail info@sportwandelschool.nl. Telefoon (in kantooruren) 0229-239447.