Winterstoppop viert editie 15
zondag 28 januari 2018

Uiteraard is er niets veranderd aan de welbekende Wervershoofs gezelligheid! Van 14:30u tot 00:15u is er non-stop muziek van getalenteerde muzikanten uit heel West-Friesland (en dit jaar zelfs nog van verder!). 19 acts uit de regio, verspreid over de twee zalen van Café ‘t Fortuin in Wervershoof.

Om 14:00u gaan de deuren open. Entree is €7,- aan de deur. Dit jaar hebben we het volgende muzikanten weten vast te leggen: Joe's Massa, Brotherson, Daydream Heroes, Fireproof, Masja Verdonschot, Marlen, The Titanium White, Stereotypes, Joost Meester, Just Wednesday, L.A. Bluesband, Moers, Megan Fleur, Blue Flame, Swandalen, Kratje Bier, Drainage en De Edele Delen.

Het thema is “nummers uit 2004” en daarmee gaan we terug naar het jaar van de 1e editie van Winterstoppop. Denk hierbij aan nummers van Jet en Maroon 5, maar het kan ook zomaar zijn dat we de guilty pleasures van O-zone en Eamon voorbij horen komen! Kortom, genoeg keuze voor de Winterstoppoptoppers! De organisatie is wederom in handen van Stichting Music Events Wervershoof. Meer informatie kun je vinden op www.smew.nl