Workshop Kerstballen stippen bij Pisa Enkhuizen
dinsdag 03 december 2019

Wil jij je kerstboom met originele kerstballen versieren dit jaar? Dat kan! Kom dan naar de leuke workshop ‘Kerstballen stippen’. Stippen in kerstsfeer, hoe gezellig. Maak kennis met deze mooie stippeltechniek, waar je echt vrolijk van wordt en maak je eigen gestippelde kunstwerkje op kerstballen. Tijdens deze workshop leer je stap voor stap hoe je van een eenvoudig witte kerstbal en porseleinverf een leuke blikvanger in je kerstboom kunt maken. Je krijgt een set van 4 ballen. Terwijl de verf droogt van de eerste bal kun je alvast met de andere ballen verder. Aan het einde van de ochtend ga je met je eigen gestipte creaties en een nieuwe hobby naar huis!

Pisa vraagt een bijdrage in de kosten van € 5,-- per persoon, inclusief materialen en koffie. Deze workshop vindt plaats in de Drom in Enkhuizen aan de Paktuinen 1. Voor meer informatie, vragen of aanmelden kunt u contact opnemen via 0229 - 75 85 31 (tijdens openingsuren)

Pisa in Enkhuizen
Iedereen die te maken heeft (gehad) met de gevolgen van kanker, is elke laatste woensdag van de maand van 9.30 tot 12.30 uur van harte welkom in de Incotec foyer (benedenzaal) van de Drom. Bezoekers kunnen geheel vrijblijvend, kosteloos en zonder afspraak binnen lopen voor een gesprek, informatie of gewoon voor een lekkere kop koffie. Daarnaast organiseert Pisa tijdens deze ochtenden diverse activiteiten. 

Over Pisa
Pisa is een warm en gastvrij huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden en is gevestigd aan de Draafsingel 59 in Hoorn. Pisa is op alle werkdagen geopend. Naast de vrije inloopochtenden en -middagen biedt Pisa verschillende activiteiten aan: van ontspanningsmassage, yoga, creatieve expressie activiteiten en zingen tot lotgenotencontact, cursussen en informatieve themabijeenkomsten. Kindertijd en Chill@Pisa zijn speciale activiteiten voor kinderen en jongeren. Pisa werkt met goed getrainde gastvrouwen en -heren, deskundige activiteitenbegeleiders en wordt aangestuurd door een professionele coördinator. Pisa draait grotendeels op vrijwilligers en is bijna volledig afhankelijk van donaties en giften. Voor meer informatie: www.inloophuispisa.nl