Yoga via YouTube
woensdag 15 april 2020

Op dit kanaal plaats zij iedere week een Yin (ontspannings) yogales en een stoelyoga les. Alle lessen zijn voor iedereen toegankelijk en zeer goed te doen. Meer informatie over de online lessen vind je op de website www.yogametsusan.nl

Over Susan

Susan is een nuchtere West-Fries die als doel heeft om zoveel mogelijk mensen de voordelen te laten ervaren van yoga. Ze maakt yoga toegankelijk voor iedereen en geeft yogalessen en workshops op verschillende locaties waarbij veel mensen voor de eerste keer in aanraking komen met yoga en daar positief door verrast worden. Yoga biedt vele voordelen en om deze te ervaren dien je het te doen. 

Yin Yoga

Yin yoga is een zeer rustige vorm van yoga waarbij je ruimte creëert in je lichaam, rust in je hoofd en waarbij je letterlijk lekkerder in je vel komt te zitten. Doordat je bij Yin yoga langer in een houding blijft (3-5 min) word je je bewust van je lichaam en je ademhaling. Yin yoga zorgt voor diepe ontspanning en is een weldaad voor lichaam en geest. 

Stoelyoga

Stoelyoga is een yogavorm die door iedereen beoefend kan worden maar ook zeer geschikt is voor mensen die wat minder mobiel zijn. De oefeningen die gedaan worden zijn rustig van aard, worden niet te lang vastgehouden en zijn niet te zwaar. Alle gewrichten komen aan bod en worden weer soepel gemaakt.

Weet dat je voor alle lessen geen ervaring met yoga hoeft te hebben en lenig zijn hoeft al helemaal niet. In deze bizarre tijd is het juist goed om te blijven bewegen en om je lichaam, en geest, soepel te houden en dit nu vanuit je eigen huiskamer! Doe mee en ervaar de voordelen van yoga. Yoga voor iedereen.