Zet je Loopbaan weer in BLOEI
woensdag 25 april 2018

Of haal ik energie uit mijn werk? Wil jij weten hoe het met jouw werkplezier gesteld is of wil je ontdekken hoe je méér uit je loopbaan kunt halen? Dan biedt loopbaanontwikkeling mét Flow jou waar je naar op zoek bent. Want inzicht in wat je te bieden hebt, geeft uitzicht op een baan, dat past bij jou en je kwaliteiten.

Soms zijn er andere omstandigheden waardoor je noodgedwongen op zoek moet naar een andere baan of nieuwe richting in je loopbaan. Dat kan wegens ziekte zijn (vaak re-integratie 2e spoor), omdat terugkeer in je huidige baan niet meer mogelijk is. Of je komt voor een voldongen feit, omdat je contract niet verlengd wordt of wegens reorganisatie houdt je baan op te bestaan. 

Ook dan biedt loopbaanontwikkeling jou in de vorm van re-integratietraject 2e spoor of een outplacementtraject uitstekende en vernieuwende mogelijkheden. Je kunt weer richting aan je loopbaan geven en het lukt jou ook om uiteindelijk weer een baan te vinden, dat past bij jou en je kwaliteiten.

Je bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op haar werklocatie in Zwaag of in Grootebroek. In dit gesprek vertel jij over je vraagstuk en vertelt Marit over haar werkwijze, waarna zij een op maat gemaakt offerte voor je uitbrengt. Particulieren biedt zij een aantrekkelijk tarief. Marit omschrijft zichzelf als enthousiast, betrokken en vindingrijk. In de gesprekken denkt ze met je mee en voelt ze zich verantwoordelijk voor de stappen die je neemt. Vragen stellen is haar kracht en zij benadert het altijd vanuit de positieve kant.

Nieuwsgierig geworden? Wil je advies over de mogelijkheden in je loopbaan? Je van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meer info: www.flowinlife.nl of neem contact op via info@flowinlife.nl of 06-50545941.