Zie de mens, een theatervoorstelling
woensdag 06 oktober 2021

Op 9 oktober in Zwaag, in MFA De Kreek, mogen we voor u onze nieuwste theaterproductie spelen: Zie de mens. We hebben daar met enorm veel voldoening aan gewerkt en willen ons werk graag met u delen. Wij zijn een multiculturele theatergroep die weet hoe het is als het leven niet over rozen gaat: de Joseph Wresinski Cultuur Stichting.


Theatrale collage
Zie de mens is een theatrale collage, geïnspireerd op autobiografische geschiedenissen van mensen die in armoede leven. We laten de samenleving zien zoals wij die ervaren, van onderaf. Mensen die niets in de melk te brokkelen hebben. Mensen die in de politiek eigenlijk niet vertegenwoordigd zijn, maar wel de consequenties dragen van beleid. Uiteindelijk voert dat ons tot de vraag: Waar in deze samenleving ben ik veilig en thuis? Zie de mens is een persoonlijk document waarmee wij onze kennis van armoede over het voetlicht brengen en oproepen tot solidariteit. For the coming of justice. De voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met PKN Hoorn- Zwaag- Blokker. De voorstelling is gratis toegankelijk. Op dit moment is het verplicht dat u zich aanmeldt voor de voorstelling en dat u beschikt over een corona toegangsbewijs.
MFA De Kreek, Meetketting 1-3, Zwaag. Zaterdag 9 oktober om 20.00 uur(ontvangst vanaf 19.15 uur). Gratis. Vrije gift na afloop. Gezien de huidige situatie rondom de corona maatregelen, is het verplicht om aan te melden. Voor reserveren kijk op onze website: www.wresinskicultuur.nl/aanmelden