Zomer in de Drom
zondag 07 juni 2020

Met een aangepast zomerprogramma staan er in de Drom in de maanden juni, juli en augustus een paar bijzondere theateravonden op de planning. Algemeen en cultureel manager Annemarike van Putten kijkt ernaar uit om de deuren weer te openen. “We kunnen niet wachten om weer te doen waar we goed in zijn, onze bezoekers een unieke live ervaring bieden en de artiesten weer een podium geven, aldus Annemarike”. 
Voor elke voorstelling zijn er een beperkt aantal kaartjes beschikbaar i.v.m. de actuele situatie. De bezoekers van de Drom bevinden zich in een klein maar goed gezelschap. Deze zomer is er gekozen voor het programmeren van voornamelijk lokale artiesten. “Er zijn zoveel goede muzikanten hier in de regio, variërend van gevestigde namen tot jong talent. Die geven wij graag de kans om weer voor publiek op te treden nu het weer mag. En aan de andere kant zijn zij ook waar mogelijk bereid om ons te helpen.

Een fantastische wisselwerking die voor iedereen goed uitpakt, licht programmeur Mike Leegwater toe’. 
Het programma is als volgt; 6 juni Hommage rot the Wizard of Jazz. 12 juni Les Hommes du Nord. 19 juni Kim Nanninga & Sven Ross. 27 juni Menno Bruin & Eva Lena van den Braber. 2 – 3 en 4 juli Toneelgroep Drommedaris. 5 juli Compania Maria ‘la Serrana’. 11 juli Bart van Schoonhoven. 18 juli Joost Botman & Jos Kolenberg. 24 juli Rhuthm & Megan. 7 augustus Joost Dobbe. 14 augustus Marianne Ligthart. Voor meer informatie zie www.drom.nl