Zondagmiddag Disco Reünie in de Harmonie Oosterblokker
vrijdag 04 oktober 2019

De eerst keer was deze reünie in 2001 en het was gelijk een groot succes. In 2015 werd deze reünie voor de laatste keer georganiseerd. Omdat het toen wederom een groot succes was en de organisatie van diverse kanten werd gevraagd wanneer er weer een vervolg zou komen op deze avond, wordt het weer tijd deze mooie avond te herhalen. 

Voor velen is het 30-40 jaar terug dat het vaste prik was om op zondagmiddag naar De Harmonie te gaan. Deze zondagen waren razend populair. 'Voor een middagje pop en beat, naar Dick & Mariet' was destijds de slogan. Een legendarische tijd die wij op deze avond graag terug laten komen. Uiteraard met de DJ's, muziek en gezichten van toen.  

De aanvang van de avond is 20:30. De entree is uiteraard vrij voor deze mooie avond waar veel herinneringen kunnen worden opgehaald, mooie verhalen zullen worden verteld en oude bekenden weer worden gezien! 

Er zijn al diverse oude bekende gezichten gestrikt om deze speciale avond vorm te geven! Houd ons in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. Hopelijk tot zaterdag 12 oktober in café De Harmonie! Deel dit bericht met zoveel mogelijk met discogangers van toen, maar iedereen is uiteraard welkom op deze mooie avond.