Zonnebloem WestFriesland organiseert...
dinsdag 05 maart 2019

De Regio Zonnebloem Westfriesland wil middels dit stukje in de krant kenbaar maken dat er op 10 maart 2019 in de Nieuwe Doelen te Enkhuizen een gezellige middag wordt georganiseerd voor de gasten van de Zonnebloem en alle andere geïntereseerden die vallen onder de doelgroep.

Enkele afdelingen van de Zonnebloem uit deze regio hebben al kaarten besteld, maar een ieder is nu in de gelegenheid om kaarten te kopen. Deze middag wordt musicaal verzorgd door Egerländer kapel die op een leuke en gezellige manier het Tiroler gevoel bij de gasten weet over te brengen. Voorts zal Piet Zee met zijn welbekende Westfriese humor een ieder aan het lachen weten te krijgen.

Deze middag vangt aan om 14.00 uur en de zaal gaat om 13.30 uur open. Kosten voor dit geheel zijn € 12,50 per persoon. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar. Maar wilt u zeker zijn van kaarten dan kunt u ze ook aanschaffen bij bestuurslid activiteiten Regio Peter van der Wal, Graaf Willemstraat 261 te Grootebroek. Telefoon; 06-15410824.