Zusje van Tierlantijn
woensdag 12 september 2018

Eigenaresse Erna Roorda vertelt trots dat het vrijkomen van een mooi pand schuin aan de overkant van de Tierlantijn Wonen een buitenkans is. “Dit stelt mij in staat om een nieuw concept waar ik al een tijdje mee in hoofd rondliep te realiseren”. Centraal in de nieuwe winkel staat de volledige collectie van het populaire merk Zusss. De woonaccessoires en de lifestylecollectie van Zusss die nu nog bij Tierlantijn Wonen zijn ondergebracht verhuizen naar de overkant en worden uitgebreid met de kledinglijn van Zusss.

Verder wordt een deel van Zusje van Tierlantijn ingericht met meubels, verlichting en woonaccessoires, onder andere van VT Wonen en Tierlantijn Lighting. In de stijl van Tierlantijn Wonen, maar dus wel met een moderne en sprankelende ´look and feel´.   “Voordat de winkel goed en wel is geopend zijn de reacties al heel erg enthousiast”, vertelt Erna. In de winkel en op straat word ik al wekenlang aangesproken door mensen die weten dat ik met Zusje van Tierlantijn ga beginnen en ook op de social media gaat het nieuws als een lopend vuurtje.

Op vrijdag 14 september opent Erna het Zusje van Tierlantijn. En dat wordt tot en met zondag 16 september feestelijk gevierd in beide winkels. Bij een aankoop vanaf € 20 krijg je een leuke Goodiebag met Zusss-gadgets ter waarde van € 14,90 cadeau. En geef je je op voor onze nieuwsbrief dan maak je kans op een mooi Zusss-pakket. Dus kom gezellig langs! Er staat een drankje en een traktatie klaar. Zoals het hoort dus, als je een zusje krijgt… Zusje van Tierlantijn Tierlantijn Wonen, Westerstraat 58 Westerstraat 43-45, Enkhuizen.