Adverteren

Met een oplage van 32.000 exemplaren komt de Middenstander wekelijks onder de ogen van zeer veel lezers in oostelijk West-Friesland. Adverteren in Enkhuizen, Wervershoof of de Streek, met de Middenstander bereikt u meer!

Uit het laatste onderzoek naar mediabeleving, gehouden door TNS/NIPO, blijkt dat reclame op televisie, radio en internet de consument het meest irriteert. Reclame-uitingen in de winkels én in huis-aan-huisbladen het minste.

Het totale bereik (13+) van huis-aan-huisbladen is met 92% het hoogst van alle reclamedragende media, gemiddeld leest 80% van de huishoudens een huis-aan-huisblad en met name op de zondag. Iedereen leest huis-aan-huisbladen; opleiding van laag tot hoog, man of vrouw, inkomen van laag tot hoog en leeftijd van 13 tot 65+.

Het huis-aan-huisblad is het meest gewaardeerde medium voor de consument; deze kan zich het meeste vinden in zijn of haar huis-aan-huisblad, neemt rustig de tijd om hem te lezen (ontspanning), is bereid om naar aanleiding van het lezen tot actie over te gaan en praat over artikelen in zijn of haar sociale omgeving.

Adverteren in De Middenstander? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op via info@mediain.nl of 0228 – 745 240.