30e boekenmarkt in Oosterblokker
zaterdag 11 september 2021

Er zijn in de afgelopen periode heel veel boeken bij ons binnengekomen. Vrijwilligers zijn dan ook druk bezig om deze boeken keurig in rubrieken te sorteren. Streekromans, literaire werken, thrillers, biografieën kinderboeken, kook- en reisboeken etc. etc. etc. Ze liggen allemaal op u te wachten, voor een vriendelijk prijsje.

Een begrip

De boekenmarkt in Cultureel Centrum Pancratius is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip onder de boekenliefhebbers. Hier kun je net dat ene boek kopen waar je al zo lang naar op zoek bent, dat oude kinderboek, die streekroman of biografie. Overigens kunt u niet alleen boeken maar ook Cd’s, LP’s en puzzels bij ons vinden.
De kerk is rolstoelvriendelijk en de bovenzaal is met de trap of stoellift bereikbaar. De opbrengst is als altijd bestemd voor verdere verbetering van het Pancratius gebouw en inrichting. Op beide dagen (18 en 19 september) is de markt van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Entree 1 euro, kinderen < 12 jaar (onder begeleiding van een volwassene) gratis.

Voorschriften RIVM

De voorschriften van het RIVM zijn van toepassing. Wij maken gebruik van een aparte in- en uitgang.
Ook zijn wij gebonden aan een maximaal aantal bezoekers in de kerk. Kijk voor actuele informatie op ccp.nu/boekenmarkt-2021/ Cultureel Centrum Pancratius, Oosterblokker 98 - Oosterblokker. info@ccp.nu