C.M.V. Dindua Enkhuizen is genomineerd
zaterdag 05 mei 2018

Om deze verkiezing te winnen roept Dindua nu iedereen op om te stemmen via www.verenigingvanhetjaar.nl. Op deze website lees je het unieke verenigingsverhaal van Dindua, waarmee ze zich genomineerd hebben. Voor de winnende vereniging, maar ook voor de stemmers zijn diverse gave prijzen te verdienen.

Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden! 


De voorzitter van Dindua over de club: “Dindua maakt al 63 jaar deel uit van de Enkhuizer samenleving. Als kleine vereniging zijn wij niet weg te denken bij diverse evenementen. Want wat is een optocht zoals bijvoorbeeld op Koningsdag en Harddraverijdag zonder muziek.” De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten. Ga naar verenigingvanhetjaar.nl en stem ook op C.M.V. Dindua!
Volg de verkiezing via: Twitter| Instagram | Facebook | YouTube. Zie voor meer informatie www.verenigingvanhetjaar.nl