Hartverwarmend concert
dinsdag 08 februari 2022

Noodgedwongen moest het concert worden geannuleerd in november, maar Stichting Karakteristiek is blij het concert opnieuw te kunnen programmeren.

Trio Saen Amare & Friends

Trio Saen Amare staat, zoals de naam al doet vermoeden, met de wortels in de Zaanse klei. Drie rasmuzikanten vonden elkaar en combineerden op bijzondere wijze hun instrumenten en hun passie voor muziek. De speciale combinatie van piano, dwarsfluit en trompet maakt een indrukwekkende ontdekkingstocht mogelijk langs verschillende muziekstijlen. Het ensemble, het Cultureel Centrum en de stichting staan te trappelen om de deuren naar de concerten weer open te zwaaien. De behoefte naar het live maken en delen van muziek en cultuur is enorm groot. Er is met de afgelopen lockdown wederom een enorme stilte gecreëerd in tijden van afstand, onzekerheid en louter digitaal vermaak.

Het concert is een hartverwarmende ode aan muziek met werken van onder andere Schumann, Fauré, Ravel en Bernstein. En omdat het de dag voor Valentijnsdag is, neemt Trio Saen Amare speciaal voor dit concert een aantal muzikale vrienden mee en wordt het trio verrijkt met basklarinet en hoorn. Voeg hierbij het sfeervolle en karakteristieke kerkgebouw van Cultureel Centrum Pancratius in Oosterblokker en er ontstaat een concert om samen bij weg te dromen.

Het concert vindt plaats binnen alle geldende maatregelen. De zitplaatsindeling is ruim en afgewisseld met tafels.

Datum: zondag 13 februari, aanvang 14:00 uur. Kaarten à € 17,50 (volwassenen) en € 10,00 (kinderen t/m 16 jaar) zijn te reserveren via www.klassiekinwf.nl


(Foto: Job Luttikhuizen / Saen Amare Trio)