Laat je inspireren door kunstenaars
dinsdag 07 september 2021

Start editie 8

Op dinsdagochtend 21 september 2021 start ik met editie 8 van de schildercursus “Laat je inspireren door kunstenaars”. Ik heb weer een leuke en diverse groep kunstenaars samengesteld. Iedere week/2 weken staat een bekende of onbekende kunstenaar centraal, waar ik in het kort iets over vertel en werk van laat zien. Daarna geef ik een opdracht in de geest van de kunstenaar. We laten ons inspireren door het onderwerp of de techniek van de kunstenaar, maar altijd vormt dit slechts de aanleiding tot het maken van je eigen kunstwerk. Deze cursus gaan we o.a. aan de slag met de stillevens van Morandi, perspectief in “het laantje van Middelharnis” van Meindert Hobbema, zwart-wit werken geïnspireerd op de prenten van Valloton en we laten ons verrassen door de straatkunst van Banksy. Ik ga ervan uit dat je al enige ervaring met schilderen hebt. We werken in deze cursus vooral met acrylverf met af en toe een uitstapje naar een ander medium. We werken in een kleine groep (max. 9), dus veel persoonlijke begeleiding. Een proefles à € 15,- is mogelijk.

Heb je vragen of zou je me eerst in levende lijve willen ontmoeten? Dat kan. Ik sta op de Kunstmarkt in Hoorn op 5 september a.s. van 12.00-17.00 uur. Reacties cursisten: “Ik heb iedere keer genoten. Cursusleiding ook prima”. “Superleuke cursus, waar je blij van wordt!” “Leerzaam en inspirerend”.

Cursuslocatie: De Nieuwe Doelen, Spoorstraat 2, Enkhuizen. Start: 21 september 2021 (11 lessen)
Tijd: dinsdagochtend van 10.00 – 12.30 uur. Kosten: € 140,- excl. materiaal.

Voor het volledige programma en aanmelden, kijk op www.inekewerkman.nl, mail: iwerkman@yahoo.com of bel me op 06-21525440.