Singer-songwriter festival in Medemblik
maandag 05 maart 2018

De organisatie van dit festival is in handen van Jongersoos’72. Een club enthousiaste mensen die in het verleden de stand-up comedy in Medemblik op de kaart heeft gezet en ook bij de oprichting van het nu zo succesvolle Rondom weekend een grote rol heeft gespeeld. Maar nu dus een singer-songwriter festival voor een goed doel waar ze zich voor gaan inzetten.

Wat kunt u verwachten van dit festival. In 8 verschillende cafés/grand cafés/ eetcafés in het centrum van Medemblik zullen overal 3 singer-songwriters gaan optreden, dus 24 in totaal. Zelfs in heel Nederland is dit vrij uniek dat een zo’n grote groep singer-songwriters op één dag zijn opwachting maakt.

Ook zal er een verscheidenheid aan stijlen te zien zijn zodat iedereen, die het genre singer-songwriter een warm hart toedraagt zeker aan zijn trekken zal komen. Wat u vooral ook moet weten als bezoeker van dit festival is dat de opbrengst van het festival geheel ten goede komt aan een goed doel nl. Bake For Life.

Het bouwt bakkerijen in de Afrikaanse landen Oeganda en Kenia. Gehandicapten, wezen, kindsoldaten, alleenstaande moeders en mensen die door omstandigheden op jonge leeftijd school hebben moeten verlaten werken hier en leren het bakkersvak. Hierdoor krijgen deze mensen een eerlijk bestaan en verdienen ze een salaris waarmee ze in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Op www.bakeforlife.nl vindt u alle informatie over deze stichting.

De entreeprijs is laag gehouden nl. € 15,00 om zoveel mogelijk bezoekers te trekken en daardoor zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel. Het singer-songwriter festival kent 2 routes waarvoor men zich kan opgeven. Route A. Muziekcafé Brakeboer / Het Wapen van Medemblik / Eetcafé Het Hofje / Café het Zeepaardje. Route B.Stadsbrouwerij Radboud / Café het Kraaienest / Grand café Locals / Eetcafé Rumours
Meer info op www.singandwritefor.nl