Veel stemmen voor Ceres nodig
vrijdag 25 september 2020

De korenmolen Ceres is de enige molen in Noord-Holland die meedingt naar de BankGiro Loterij Molenprijs 2020. Daarvoor zijn veel stemmen nodig.

De stichting De Westfriese Molens kan de geldprijs bijzonder goed gebruiken voor het herstel van de achtkantige molen, die oudjaarsavond door brand werd verwoest. Stemmen kan tot en met donderdag 1 oktober, maar Piet Baas uit Hoogkarspel maant tot actie, want elke stem telt. Uitstel kan tot afstel leiden. Het stemmen is een kleine handeling en daarna nog eens bevestigen via de e-mail is zo gedaan. Daarvoor moet even in je e-mailbox de bevestigingse-mail aanklikken. Aan het Molenpad en de molen Ceres heeft Piet heel veel zeer dierbare herinneringen uit zijn vroege jeugd. Zijn opa Jan Dekker en later ome Jan Dekker zijn tientallen jaren de molenaars geweest op de Ceres. Het niet binnenhalen van de molenprijs kan Piet moeilijk verdragen, zo laat hij weten. Daarom is hij aan iedereen steun aan het vragen door te gaan stemmen. 
Kortom steun Ceres, stem Ceres en breng uw stem uit en geniet mee als de winnaar van de BankGiro loterij Molenprijs 2020 de molen Ceres is.

Ga naar: www.molenprijs.nl/ceresbovenkarspel