Woodstock 700 festival komt eraan
woensdag 14 augustus 2019

Op dit éénmalige festival wordt door diverse bands uit de regio muziek gespeeld dat ook op het originele Woodstock festival in 1969 te horen was. Dit ter gelegenheid van het 700-jarig bestaan van Hoogkarspel en ter ere van het 50-jarig jubileum van het oorspronkelijke Woodstock Festival in de VS. Het festival start om 14:00 uur en wordt gehouden op het IJsbaanterrein in Hoogkarspel (Sluisweg 6).

Jimi Hendrix, The Who, Creedence Clearwater Revival, Sly & the Family Stone en Joe Cocker zijn nog maar enkele van de legendarische bands die hebben gespeeld op Woodstock Festival. Op het Woodstock 700 festival worden onder andere deze bands vertolkt. De bands die komen optreden zijn the Challenge & Friends (vele Woodstock bands), Mad Dogs & the Englishmen (Joe Cocker), Voice Over (Crosby, Stills, Nash & Young), Substitute (CCR en the Who), Carpet Burns (Jimi Hendrix en Santana). Wanneer de bands aan het ombouwen zijn nemen de dj`s Bob & Dylan de honneurs waar. Ook zij draaien muziek uit de tijd van Woodstock. Het lijkt de organisatie van Woodstock 700 leuk als iedereen in Flower Power kleding komt! Voor meer informatie en tickets: www.woodstock700.nl

Tickets kosten in de voorverkoop € 15,00 en aan de deur € 20,00. De kaartverkoop gaat erg snel, wees er daarom op tijd bij!

(Fotobijschrift (v.l.n.r.) Arthur Burgmeijer, Carin Wagenaar en Kevin Groot van de organisatie, zij staan op de IJsbaan waar het festival plaatsvindt. )