World Cleanup Day
donderdag 09 september 2021

Het Milieu educatief Centrum (MEC) Hertenkamp Enkhuizen ruimt samen met het Wilhelminaplantsoen eens goed schoon!

liefhebber

Ben jij enthousiast over deze opschoonactie? Mooi! Kom ook en wij regelen de rust! Na het samen opruimen is er natuurlijk limonade en iets lekkers te nuttigen en nog leren een leuke tas te maken van oude kranten. Handig om zelf te gebruiken en leuk om te geven. Reserveren is niet noodzakelijk, maar gewenst. Kinderen onder 8 jaar komen met eigen begeleiding.
180 landen wereldwijd

World Cleanup Day is ontstaan ​​in 2008 in Estland en is intussen uitgegroeid tot een netwerk over meer dan 180 landen wereldwijd. Het idee is simpel: iedereen kan zwerfafval opruimen. Zwerfafval opruimen is activiteit geworden die mensen en groepen. In Enkhuizen bestaan ​​verschillende. “Schoon Enkhuizen” bijvoorbeeld, organiseer 1 keer per maand een 'wandelprikdag' en doet dit jaar ook weer mee met de 'World Cleanup Day'. Iedereen kan zich aanmelden www.schoonenkhuizen.nl

Opgave: reservering@hertenkampenkhuizen.nl en vermeld het aantal en de leeftijd van de kinderen, of via T. 0228-320310 . Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 in Enkhuizen.