Zomerproof slapen met Morgana
maandag 16 juli 2018

Kun je moeilijk in slaap komen door de warmte? Transpireer je veel tijdens de zomernachten? De slaapadviseurs van Morgana kunnen je helpen je hoofd en lichaam koel te houden tijdens de nacht. Profiteer in de zomermaanden van hoge kortingen tijdens de SUMMERSALE!

Een écht goed bed. Goed slapen begint natuurlijk bij een goed bed. Voor een goede en gezonde nachtrust zou iedereen een unieke slaapoplossing moeten hebben. Bij Morgana is dat mogelijk, want door middel van de Morgana slaaptest kun je een slaapsysteem samenstellen dat perfect aansluit op jouw lichaamsprofiel. In deze geheel gratis en vrijblijvende slaaptest wordt je slaapprofiel gemeten.

Aan de hand van de uitkomst van deze test kunnen de slaapadviseurs van Morgana je adviseren over jouw beste slaapoplossing en houden hierbij rekening met jouw wensen qua ligcomfort en budget. En met onze 365 dagen slaapgarantie maak je altijd een goede keuze! Hoge temperaturen, hoge kortingen

In juli én augustus kun je profiteren van de SUMMERSALE bij Morgana. Wat dacht je van een 2e matras voor de halve prijs? Door de verschillende soorten vulling kun je de vochtregulerende eigenschappen bepalen, maar ook jouw eigen comfort! Wat ook goed helpt de warmte tegen te gaan is je bed voorzien van zomers bedtextiel. Deze speciale kussenslopen, dekbedden en lakens ventileren extra goed, waardoor je ’s ochtends wakker wordt in een fris en droog bed. Morgana komt je deze zomer tegemoet bij de aanschaf van deze producten! Zo zijn er zomerdekbedden van € 85,- nu voor € 59,- , maar ook diverse textiel zijn met 50% korting verkrijgbaar!

Kasten Studio. De slaapkamer is pas echt compleet met een mooie kast. De Morgana kasten studio combineert standaard- en maatwerkoplossingen om de meest persoonlijke en betaalbare kasten te creëren. Alles is mogelijk draaideuren, zweefdeuren, kleuren en indelingen. Je kunt de kast vakkundig laten plaatsen door onze eigen monteurs. Kom langs en stel zelf jouw persoonlijke kast samen.

Vier dus de zomer bij Morgana Zwaagdijk! Morgana Zwaagdijk is gevestigd binnen Mammoet Woongigant, Zwaagdijk 227 1684NG Zwaagdijk Oost. Elke zondag geopend! Voor meer informatie over de acties in juli en augustus en de slaaptest, kijk op www.morgana.nl of kom langs in de winkel. De koffie staat klaar!